На концерт събраха 6 500 лв. за лечението на Данко от Стражица

Публикувано на пн, 9 юли 2018
246 четения

6408 лв. и 50 евро бяха събрани по време на благотворителния концерт “ТИ НЕ СИ САМ, НИЕ СМЕ С ТЕБ” в подкрепа на Йордан Николов Йорданов от Стражица, който страда от онкологично заболяване. В понеделник сумата беше внесена по сметката за набирането на средствата за лечението на Данко.

В концерта участваха Стелияна Христова, победител в първия сезон на музикалния формат „Гласът на България”, Йорданка Йорданова, Светлозар Христов, Бриана, Анжела Наку, Йордан Ангелов, група „Мълния” – Велико Търново, група „Изида” – Левски, Рок група “Рок Еволюшън”, Рая Николова, Дони Петров от СК „Зоки”, Атанас Костов и колективите при НЧ “Развитие -1895” – Стражица, танцов клуб „Традиция” при НЧ Развитие -1895 с ръководител Росица Милева и танцовият състав при НЧ „Възпитател” в с. Камен с ръководител Диана Стоянова. “В Летния театър на града видях съпричастна и обединена от една кауза Стражица, такава каквато винаги бих искал да виждам. Вярвам и искам, искам и вярвам, че Данко ще победи коварната болест, защото той е силен, борбен и упорит”. С тези думи един от участниците – Йордан Йорданов, който е и приятел на семейството, закри концерта и пожела здраве и успехи на всички.

Преди концерта мото клуб Стражица  и техните приятели от други населени места направиха незабравимо мотошествие по улиците на града в подкрепа на каузата. Организаторите благодариха на Община Стражица, местния парламент в града, Футболен клуб „Етър”, фотографа Анатолий Йорданов и вестник “Янтра ДНЕС”, които помогнаха за провеждането на концерта.

Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново