Каралийчeви дни в Стражица ще се проведат във виртуална среда

Публикувано на вт, 5 май 2020
102 четения

Традиционните Каралийчеви дни в Стражица тази година няма да се проведат в същия формат. Поради епидемиологичната обстановка в страната за първи път форумът ще се състои във виртуална среда, информираха от Община Стражица.
Ръководството на Общината и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни организират два конкурса. Единият е за литературни творби и е под наслов “Аз като герой от любимата ми приказка на Ангел Каралийчев”. В него учениците от 1-ви до 12 клас могат да участват със свои стихотворения, разкази, приказки и есета. Другият конкурс е за детска рисунка на тема “Спомен от карнавала на приказките”, като в него могат да се включат ученици от 1-ви до 10 клас.
С условията на двата конкурса са запознати всички общински образователни институции, а подробности могат да бъдат видени на официалната интернет страница на Община Стражица.
Творбите за участие в двата общински конкурса трябва да се изпратят до 20 май на имейл адрес: obdk_strazhitsa@abv.bg. Класираните ще бъдат оповестени на сайта и във фейсбук страниците на Община Стражица.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново