Организират безплатни прегледи при кардиолог в Полски Тръмбеш

Публикувано на ср, 24 мар. 2021
393 четения

Безплатни консултативно-профилактични прегледи от кардиолог ще се проведат в Полски Тръмбеш на 26 март – петък. Прегледите ще започнат от 12,00 ч. в Медицински център „РЕХАХЕЛП – Полски Тръмбеш”, който се намира на ул. „Търговска “ ? 92, етаж 2. Консултативните прегледи ще се осъществяват при спазване на всички противоепидемични мерки, като пред кабинета ще се допуска само по едно лице по предварително определен график.

Целта на инициативата е осигуряване на необходимата медицинска подкрепа за лица от уязвимите групи, в изпълнение на проект „Социални, икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Полски Тръмбеш“. За реализирането му са поканени представители в различни медицински специалности, които по предварителен списък на лицата, които са проявили желание да се прегледат безплатно, ще осъществяват безплатните прегледи.

Всеки гражданин на Общината може да посети Център „Заедно”, за да получи допълнителна информация и да се запише в списъка за преглед при съответните специалисти. Телефонът за записване и информация е 0882 285 202.

Весела БАЙЧЕВА

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново