Безплатен концерт и илюзионно шоу на открито в П. Тръмбеш

Публикувано на пт, 4 юни 2021
1118 четения

Безплатен концерт и илюзионно шоу на открито под надслов “Задружни винаги” ще зарадват жителите и гостите на П. Тръмбеш. Те ще се проведат на 10 юни от 14 ч. на открита сцена пред сградата на местното читалище “Отец Паисий”. В програмата ще се включат деца от СУ “Цанко Церковски” в П. Тръмбеш, които ще рецитират стихчета от български поети, с музикални изпълнения ще се представят фолклорна формация “Полянци” и детската музикална школа при НЧ “Отец Паисий” и вокално трио “Славейче” при НЧ “Мита Стойчева” в Обединение. Специално илюзионно шоу е подготвил Дани Белев, когото зрителите познават и от последния сезон на телевизионното предаване “Фермата”. Както и в предишните концерти, водещ ще бъде Живко Жечев.
“Това е четвъртият от петте концерта в П. Тръмбеш по този проект. Те трябваше да приключат още през декември миналата година, но заради пандемичната обстановка се отложиха във времето. Събитията са по проект за интеграция на маргинализираните общества и целят да покажат, че децата от всички общности могат да творят заедно и да са задружни във всичко. Във всеки един концерт има различна шоу програма, която винаги предизвиква голям интерес”, каза популярният изпълнител Йордан Марков, който е организатор на концертите.
Събитието се организира от “Sense music” и се осъществява по Проект “Социални, икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в Полски Тръмбеш”, с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново