Тереза Давидова от СКК „Киокушин“ е спортист на годината в Павликени

Публикувано на чт, 20 Дек. 2018
471 четения

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Четиримата футболисти Димитър Кушев, Генчо Стефанов, Георги Вълчев и Ивелин Иванов от ОФК „Павликени“, които загинаха при трагичен инцидент през тази година бяха удостоени посмъртно с плакет „Почетен спортист за 2018г“ на церемонията „Спортист на годината“ в Павликени.

За пета година в Павликени се проведе церемонията по награждаване на изявени местни спортисти. Номинациите бяха предложени от спортните клубове в общината, които имат високи постижения през 2018 година. Номинации се приемаха в категориите: “Спортист на годината” (мъже, жени, юноши и девойки), “Спортист на годината” (ветерани) и “Треньор на годината”.

Комисия с председател, кмета на общината инж. Емануил Манолов, класира десетимата  най-добри сред активните спортисти, трима ветерани и трима треньори. Тереза Давидова от СКК „Киокушин Павликени” беше класирана на първо място. Тя получава парична премия, грамота и плакет. Нейни подгласници са екипажът на Офроуд клуб 4х4 Павликени – Никола Кузманов/Николай Божанов. Трети е Иван Георгиев от СКК „Киокушин Павликени”.

Десятката на най-добрите спортисти в Павликени допълват Денислав Христов от шахматен клуб „Асеневци”, Валерия Симеонова от СК Хандбал, Калоян Стефанов от СК Волейбол, Йоанна Кирилова от СКК „Киокушин Павликени”, Огнян Горанов от ФК „Удар” – Бяла черква, Дамян Воронцов от Клуб по водни спортове „Росица” и Димитър Димитров от ФК „Бъдеще-2010” – с.Бутово.

В категория „Спортист на годината – ветерани“ първи беше класиран Атанас Кадиев от „СК Тенис на маса – Павликени 2015”. Тройката допълват Петър Танков от ФК „Удар” – Бяла черква и Атанас Иванов от ТД „Росица”.

Треньор на годината е Николай Пенков от ФК „Удар” – Бяла черква. Другите отличени са Даян Нинов от ШМК „Асеневци”-Павликени и Гошо Илиев от СК Волейбол „Павликени”.

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново