Рапърите от „Скандау“ идват за Седмия празник на яйцето в Павликени

Публикувано на ср, 24 Апр. 2019
171 четения

Рапърите от „Скандау“ ще направят първия си концерт в Павликени за Празника на яйцето. Седмото издание на атрактивния местен фестивал ще се проведе на 4 май в парк „Кирил Ракаров“ от 10,30 ч. с вход свободен.

По традиция празникът започва с изпълнения на групите от детските градини и самодейни състави. През деня са предвидени много игри с публиката, забавна работилница за сувенири за децата и атрактивни състезания. Кулинарният конкурс отново ще даде възможност на талантливите готвачи да покажат своите способности, а жури с председател Иван Звездев ще оцени най-добрите сред тях.

След допитване до младите хора в града, лично кметът инж.Емануил Манолов покани едни от най-нашумелите млади изпълнители – момчетата от група „Скандау“. Броени дни след успешния им концерт в зала „Арена Армеец“ рапърите ще изпеят хитовете си и в Павликени. За последните две години момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на “БГ радио”, две поредни години “Група на годината” на Българските хип-хоп награди, а самостоятелното парче на Тото “Чужди усмивки” стана песен на 2018 г.

Още изненади за Празника на яйцето ще бъдат обявени през следващата седмица.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново