Безплатни циркови представления ще радват жителите на Павликени

Публикувано на чт, 20 май 2021
617 четения

Две безплатни циркови представления ще зарадват жителите на Павликени и региона на 3 юни. Те ще бъдат представени в Летен театър “Никола Гюзелев” с начало 10 ч. и 19 ч. В тях участват едни от най-големите артисти в българското цирково изкуство. Сред тях е и еквилибристът Красимир Васов, който е финалист в тазгодишното издание на телевизионното шоу “България търси талант”. Атрактивните спектакли ще включват акробати, жонгльори, клоуни, илюзионисти и др. Представлението ще разкрие тайните на свят, в който всичко е възможно, а човешките способности – безкрайни. Спектакълът е подходящ за хора на всякаква възраст.
“Нарекли сме го “Цирк на сцена. Светът на чудесата”, защото искахме да е нещо различно от традиционния цирк и да има възможност по всяко време на годината да се представя в цялата страна. Стартирахме през 2020 г. Точно преди началото на пандемията за 8 дни успяхме да реализираме 15 представления в 5 града из страната. Те постигнаха изключителен успех и това ни даде куража да продължим напред. За съжаление епидемиологичната обстановка в страната наложи временно спиране на спектаклите”, припомни създателят на проекта Йордан Марков. Той припомни, че през 2020 г. във В. Търново шоуто е представено пред пълна зала в ДКС “Васил Левски”. Марков сподели, че планира и лятно турне с цирковите представления, но все още няма съставена програма.
Спектаклите са подарък за децата в града и региона и се реализират по покана на Община Павликени и кмета инж. Емануил Манолов.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново