Автокино идва в Павликени

Публикувано на пт, 14 юни 2024
809 четения

Автокиното с най-касовите български филми отново ще бъде сред акцентите на празничната програма в Павликени. Ще бъдат показани два хитови филма.
“Пулсът на танца” е на 25 юни. Филмът на режисьора Георги Костов е с участието на Георг Киряков, Мартина Кондаклиева, Сара Драгулева, Ники Илиев, Башар Рахал, Ивайло Захариев. Музиката е на Папи Ханс. Десетгодишната Мартина е състезателка по спортни танци. Майка ѝ има амбицията да я направи шампион на България. За целта я записва да тренира при Виктор (на 25 години) – ексцентричен млад треньор, бивш шампион, който в момента преживява тежко раздялата с партньорката си. Двамата с Мартина успяват да си помогнат взаимно и да продължат напред.
“Опасни шматки” е на 26 юни. Във филма на режисьора Николай Павлов участват Ники Станоев, Стоян Цветков, Силвия Петкова, Кирил Ефремов.
Техните герои живеят в Люлин. От малки си мечтаят да са гангстери, но освен че изглеждат нелепо, никога не са открадвали и дъвка от магазина. Започват подготовка за големия удар. Решават, че ще постигнат всичко с измама, театър и фалшиви самоличности. Решават предварително да се внедрят във всеки обект в мола с цел да се доберат до процеса по съхраняване на оборота.
Прожекциите започват от 21:00 ч. на паркинга на големия магазин “Абсолют+” (площад “Стефан Караджа” 16). Входът за автокиното е свободен.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново