Антъни Иванов става почетен гражданин на Павликени

Публикувано на пт, 21 юни 2019
138 четения

Младата надежда на българското плуване Антъни Иванов ще е новият почетен гражданин на Павликени. Кандидатурата му е предложена лично от кмета Емануил Манолов и ще бъде гласувана на тържествената сесия по случай празника на града на 29 юни. Плувецът ще дойде лично, за да получи отличието.
“Антъни Иванов е живял 8 години в Павликени, родителите му живеят в Бяла черква. Самият той се е подготвял на плувната база в Павликени и до днес винаги помага на младите плувци в общината. Техен треньор е неговият баща, но Антъни Иванов също води тренировки, когато си е у дома. Решихме тази година да поощрим един млад човек, който не само е направил много за спорта в Павликени, но и за цялата страна. Кандидатурата му беше подкрепена от всички политически сили”, поясни Манолов.
Тази година ще бъдат присъдени и два едностранни плакета за особени заслуги към развитието на града. Те ще бъдат връчени на управителя на болницата в Павликени д-р Ренета Кръстева и на дългогодишния учител и общественик Григор Неделчев.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново