В комедийно шоу на “Приятели мои” се превърна поредната среща от кампанията “Бъди активен, не агресивен”

Публикувано на ср, 5 Дек. 2018
79 четения

В комедийно шоу на “Приятели мои” се превърна поредната среща от кампанията “Бъди активен, не агресивен” на Сдружение “G. O. WAKE UP”, която се проведе в понеделник. Близо 350 души изпълниха залата на Община Горна Оряховица.

Близо 2 часа смехът не стихна, а някои си тръгнаха разплакани от силните комедийни скечове на великолепната четворка Димитър Туджаров – Шкумбата, д-р Мирослав Ненков, Иво Райчев и Михаил Дюзев. Те се включиха като посланици на кампанията, която тече вече месец в Горна Оряховица.

Инж. Добромир Добрев благодари на комиците, като връчи на всеки от тях благодарствен адрес от името на Община Горна Оряховица. Събитието приключи с много снимки и автографи.

Заключителна среща по кампанията ще бъде този петък – 07 декември от 13:30 часа в СУ “Георги Измирлиев”. Специален гост ще бъде световният и олимпийски шампион по борба Станка Златева. В дебата на тема #УчилищеБезАгресия ще се включат големите отбори по борба, бокс и таекуон-до, а именно Боксов клуб “Локомотив” Горна Оряховица, ТК “Инвикта” както и СКБ “Локомотив”. Заедно с треньорите на трите най-големи и успешни спортни клубове, младежи и ученици ще станат свидетели на демонстрации, свързани със изброените спортове. Целта е да се канализира енергията на младите хора, като бъдат насочени към правилния за тях спорт.

Кулминацията на кампанията ще бъде на 19 декември, когато 35 младежи и ученици ще посетят Народното събрание, за да се запознаят с дейността на институцията. Те ще се срещнат с председателя на НС, с председателите на парламентарни групи и с представители на Комисията за младежта и спорта.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново