С близо 233 000 лв. ремонтират в Горнооряховската община

Публикувано на пн, 3 авг. 2020
55 четения

Започнаха летните ремонти на общински обекти в селищата на община Горна Оряховица. Предвидените за целта средства са в размер на близо 233 000 лв. и са целева субсидия от държавния бюджет. Вече е извършен ремонт на осветлението на залата по акробатика в Горна Оряховица, поставени са 5 нови автобусни спирки в града и една в Първомайци.
Приключил е ремонтът на Клуба на пенсионера в Първомайци, на отоплителната инсталация в сградата на кметство Янтра и на оградата на гробищния парк в Драганово. Ремонтни дейности се извършват в Клуба на пенсионера “Железничар” в Г. Оряховица и Клуба на пенсионера във Върбица. Ремонтира се също кметството на Горски горен Тръмбеш, читалищата в Правда и Поликраище. Приключват ремонтите на Клуба на пенсионера в Горски долен Тръмбеш, както и на котелното помещение в Спортна зала “Никола Петров”.
Предстоят ремонти на Младежкия дом в Долна Оряховица, както и на кухненските помещения и асансьорни платформи за готова храна и на кабинети в Детска ясла “Зорница” в Г. Оряховица. Предстои ремонт също и на подовете в седем спални помещения на Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Драганово.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново