Поздрав от инж. Добромир Добрев, кмет на Община Горна Оряховица

Публикувано на чт, 24 Дек. 2020
62 четения

Уважаеми жители
на община Горна Оряховица,
В дните преди светлите Коледни празници винаги правим равносметка на отминалото и живеем с много надежда за всичко онова, което ни предстои. Изпращаме една трудна и напрегната година. Светът беше изправен пред нелеко предизвикателство. В борбата с невидимия и коварен враг работихме активно, за да устояваме на трудностите, които съдбата ни поднасяше ежедневно. Не свършихме всичко, но и това, което направихме през отминаващата година, е още една крачка към по-доброто бъдеще на община Горна Оряховица.
Празничните дни са изпълнени с много приятни емоции и топлина. Рождество е повод да си припомним християнските и семейни ценности и да бъдем заедно с нашите семейства. Нека запазим чистота на мислите и действията си, щедростта на сърцата си, милостта, състраданието и добротата!
Нека посрещнем Коледните и Новогодишни празници с доброта в сърцето, светлина в душата и вяра в новото начало! Да си пожелаем сили и позитивна енергия за добри, благородни и съграждащи дела!
Нека 2021 г. да бъде година на ново начало и много сбъднати мечти! Да бъдем здрави и силни, да посрещнем новите предизвикателства, да бъдем упорити и да вярваме, че най-хубавите моменти за всички нас тепърва предстоят!

инж. Добромир Добрев
кмет на Община Горна Оряховица

loading...
Пътни строежи - Велико Търново