Показват “Диви и щастливи” в Горна Оряховица преди официалната премиера

Публикувано на вт, 19 Ное. 2019
87 четения

Горнооряховските любители на българското кино ще имат удоволствието да видят на 20 ноември (сряда) романтичната екшън комедия “Диви и щастливи”. Филмът ще бъде показан в Горна Оряховица преди официалната премиера, която е на 29 ноември. Режисьор на продукцията е Мартин Макариев.
Две жени (в ролите са Яна Маринова и Луиза Григорова – Макариев) изгубили вяра в щастието, внезапно решават да бъдат смели, борбени и да не отстъпват на никого, за да достигнат мечтите си. Със самочувствие и увереност те са решени да сложат край на този живот и да започнат нов, който да живеят на максимални обороти. С лек и свеж тон “Диви и щастливи” засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие, но трябва да се потруди за него. Участие във филма вземат още: Александър Сано, Дария Симеонова, Димо Алексиев, Калин Врачански, Явор Бахаров и Базил Ейденбенц.
Прожекцията в Зала 1 на Общината ще започне от 17.30 ч. От 17.00 ч. е срещата с Александър Сано, Яна Маринова и други членове на творческия екип, към които зрителите ще могат да зададат своите въпроси.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново