Община Г. Оряховица се включва в “Мениджър за един ден 2022”

Публикувано на пн, 28 мар. 2022
88 четения

Община Г. Оряховица се включва в инициативата “Мениджър за един ден 2022”. Програмата е насочена към кариерното ориентиране и дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти. Тази година инициативата “Мениджър за един ден” ще се проведе на 10 май. Двадесетото издание на програмата ще премине под надслов “Силата на един екип”.
На сайта на програмата “Мениджър за един ден 2022” от Община Г. Оряховица са обявени три позиции за кандидатстване – кмет, председател на Общински съвет и заместник-кмет. За да се включат в програмата, е необходимо учениците да се регистрират онлайн, а линкът за това е публикуван на сайта на Общината.
Срокът за кандидатстване е до 21 април. Общината ще разгледа кандидатурите и ще одобри от 5 до 10 участници за обявените позиции до 21 април.
На 10 май одобрените участници ще бъдат посрещнати и приветствани от ръководството на Общината. “Работният ден” на младежите ще продължи до 15,00 ч. Учениците ще имат възможността да се запознаят с дейността на общинска администрация и работата на екипите в различните дирекции и звена.
В 16,00 ч. учениците ще имат възможност да гледат публичен Facebook лайвстрийм на страницата на програмата. През 2021 г. в публичния лайвстрийм е взел участие популярният водещ Николаус Цитиридис.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново