257 зрелостници минаха по червения килим в Горна Оряховица

Публикувано на пн, 29 юни 2020
200 четения

Випускници от четири горнооряховски училища дефилирахана червения килим. В отсечката между читалище “Напредък-1869” и сградата на Общината горнооряховчани имаха възможността да видят абитуриентите, облечени в елегантни рокли и костюми.
257 ученици завършват тази година училищата в железничарския град. Най-много са зрелостниците от ПГЛПИ “Атанас Буров” – 87. На изпращането още минаха момичетата и момчетата от СУ “Георги Измирлиев”, а след тях възпитаниците на СУ “Вичо Грънчаров”, ПГХТ “Проф. д-р Асен Златаров” и ПГЕЕ “М. В. Ломоносов”. За да бъде избегнато струпване на голям брой хора в центъра на града и да се спазят противоепидемичните мерки, учениците от всяко училище минаха в различен час.
Тази година заради наложеното от РЗИ предписание за дистанционна работа на цялото ръководство и част от екипа на общинска администрация, кметът инж. Добромир Добрев не успя да поздрави лично зрелостниците. “Абитуриентите на Горна Оряховица. Нашето бъдеще. Честито! Бъдете здрави, смели и уверени в себе си. Не спирайте да мечтаете и нека успехът бъде с Вас”, пожела им инж. Добрев от личния си фейсбук профил.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново