Поздрав от инж. Дилян МЛЪЗЕВ, кмет на Община Елена

Публикувано на вт, 24 Дек. 2019
43 четения

ВЕСЕЛИ,
СВЕТЛИ И БЛАГОСЛОВЕНИ
ПРАЗНИЦИ!
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
СКЪПИ ГОСТИ И ПРИЯТЕЛИ
НА ОБЩИНА ЕЛЕНА,

В навечерието сме на най-светлия християнски празник – Рождество Христово и на прага на новата 2020 година. Всички ние посрещаме това време на годината с радост и вълнение, с очакване да сме заедно с най-скъпите си хора и с надежда за ново, по-добро начало.
Озарени от светлото чудо на Рождество Христово, забравяме лошото и отваряме сърцата си за добротата, даваме сила и подкрепа на слабите, утеха и надежда на страдащите. И всяка грижа за ближния и солидарност с чуждата болка ни правят достойни хора.
Коледа е светъл празник и послание за добротворство, за сътворяване по едно малко чудо всеки ден, за да сме удовлетворени и готови за предстоящите дела.
Изпращаме една нелека, но резултатна за община Елена година. Приключихме важни инфраструктурни проекти, бележим напредък при реализацията на други, полагаме основите на нови. Работим за съхранение и популяризиране на културно-историческото наследство, провеждаме все по-интересни и съдържателни събития, празниците ни се радват на небивал интерес. Град Елена и районът се развиват и утвърждават като добро място за живеене и привлекателна туристическа дестинация.
Новата година идва с още по-големи предизвикателства. Ако сме заедно и се подкрепяме, ще се справим. Нека с добра воля, здрав разум и общи усилия доведем до успех всяко едно дело. Да си пожелаем 2020 година да е спорна и ползотворна, да влезе във всеки дом с много здраве, късмет, мир и любов.
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ВЕСЕЛИ, СВЕТЛИ
И БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЦИ!
инж. Дилян МЛЪЗЕВ, кмет на Община Елена

loading...
Пътни строежи - Велико Търново