Поздрав от инж. Дилян МЛЪЗЕВ, кмет на община Елена

Публикувано на пн, 24 Дек. 2018
119 четения

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ЕЛЕНА,
Изтичат последните дни на тази година и в очакване на святото Рождество Христово душите ни се изпълват с доброта, смирение и обич. На Коледа, по стара традиция, се събираме с любимите близки хора, споделяме изживените щастливи мигове, успехите, сбъднатите мечти и отправяме поглед с надежда за по-добро бъдеще.
В навечерието на Коледните и Новогодишните празници за мен е чест и удоволствие да поднеса най-сърдечните си благопожелания за идните дни.
Още една година можем да оценим като успешна за развитието на нашия град и селата. Събитията и инициативите в общината поддържат тенденцията от предни години да стават все повече, по-богати и съдържателни. Еленският край, надарен с живописна природа и исторически забележителности, съхранил култура, традиции и обичаи, се превръща във все по-интересна, популярна и предпочитана туристическа дестинация, а за града ни се говори с добро. Хубавите неща, които се случват и за млади, и за по-възрастни, са плод на труда на всички нас, които сме обединени от идеята град Елена и селата да станат едно по-добро място за живеене. Но това не бива да ни успокоява – имаме още много работа, предизвикателствата са пред нас.
Нека и през следващата година не пестим сили и средства за значимите дела. В сърцата ни да има повече обич към ближния, състрадание и милосърдие за болните, бедните и самотните хора. Нека се радваме на всичко, което сме постигнали, да го ценим и съхраним за поколенията. Да работим с убеждението и надеждата, че всяка следваща година ще е по-добра. И всеки да прави това, което зависи от него, за да бъде така!
Честито Рождество Христово! Успешна и щастлива Нова година!
инж. Дилян МЛЪЗЕВ, кмет на община Елена

loading...
Пътни строежи - Велико Търново