Поздрав от инж. Дилян МЛЪЗЕВ, кмет на Община Елена

Публикувано на вт, 15 сеп. 2020
42 четения

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ,
МИЛИ ДЕЦА,

Отново е 15 септември. Първият учебен ден е хубав и вълнуващ празник за всички, защото е олицетворение на вековния стремеж на нашия народ към просвещение.
Наред с традиционните вълнения около откриването на новата учебна година, днес има и необичайни притеснения заради особената ситуация. Убеден съм, че учебната 2020/2021 година ще върви по възможно най-добрия начин и ще завърши успешно.
Скъпи ученици, хубавото е, че любимото училище ви посреща с отворени врати. Всички отново сте заедно, споделяте, вълнувате се и повече от всякога сте нетърпеливи да влезете в класните стаи. Ще има трудности и неизвестности, но учебният процес не трябва да спира. Вие заедно със своите учители вече изнесохте един добър урок пред цялото ни общество – как със смелост, вяра и мъдрост, със силен и свободен дух може да се успее и в най-трудната ситуация.
Мили първокласници, днес сте най-развълнуваните, без да подозирате в какви интересни времена живеете. Вярвайте на своите учители, имайте мечти и цели, с труд и учене ги постигайте.
Уважаеми учители и родители, предстои ни трудна, но и интересна учебна година в училищата и детските градини. Всички ние ще носим своите отговорности за образованието и здравето на децата и учениците. Нека си помагаме, да бъдем съмишленици и приятели в този нелек учебен процес.
Пожелавам на всички ползотворна учебна година и тя да открие нови възможности за развитие, предизвикателства и интересни идеи, които да осъществите успешно.
НА ДОБЪР ЧАС!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново