Кулинарно забавление в град Елена по повод Деня на християнското семейство

Публикувано на вт, 22 Ное. 2022
185 четения

На 21 ноември 2022 г. в Деня на християнското семейство в Общностния център в гр. Елена се проведе забавното състезание, наречено „Кулинарна забава за мен и за мама“. То бе организирано от Община Елена и Центъра за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР).

Събитието започна с интересна информация за празника, подготвена от г-жа Светлана Петрова – учител в СУ „Иван Момчилов“ и ръководител на състава за български народни танци „Балкански ритми“ към ЦПЛР.

Поздрав за публиката с изпълненията си на пиано направиха Елиса Раимова и Виктория Рачева от Школата по изкуствата в града с преподавател Александра Гедзь.

В кулинарното състезание се включиха осем двойки: Александър и мама Савка, Цветелина и мама Ана,  Марина и мама Красимира, Вилияна и мама Десислава, Мая и мама Десислава, Сияна и мама Ирина, Ива и мама Мария и Аура и мама Виолета. Те имаха за задача заедно да приготвят вкусни и цветни сандвичи с разнообразни продукти.

Журито в състав: инж. Дилян Млъзев – кмет на Община Елена, г-жа Десислава Шопова – зам.-кмет на Община Елена и г-н Мирослав Лазаров – ръководител на ЦПЛР оцениха, че всички са се справили отлично с поставената им задача и наградиха с 1 място и осемте двойки, които получиха грамота за участие и подаръци за спомен.

По време на състезанието за публиката имаше забавна викторина с въпроси, а накрая тържеството завърши с почерпка с вкусните сандвичи, както и с любимите на малки и големи – палачинки.

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново