Фотографи любители от Елена подредиха съвместна изложба

Публикувано на чт, 20 юни 2019
125 четения

В Туристическия информационен център на град Елена е открита необичайна изложба. Нейни участници са жители на града, фотографи любители, които се обединиха в групата “Елена и околията в снимки” в социалната мрежа фейсбук. С техните фотоси те показаха красотата на града и своята обич към него.
Създателят на групата и организаторът на изложбата е Венко Стефанов. Страницата вече е на три години, а броят на участниците е около три хиляди души. Разбира се, не всички са фотографи, има хора, които са родени в Елена, но живеят на други места в България или в чужбина, но обичат родния си град. В изложбата участват 15 автори, най-активните участници на групата. «Не очаквах такъв успех, и наистина съм щастлив», казва Венко, който също много обича да снима. Всеки месец той обявява конкурс в групата за най-красива снимка.
В експозицията са представени фотографии не само от професионални майстори на обектива, но и на любители, които имат своя поглед към красоти на Еленския Балкан. Изложбата ще продължи един месец. И, разбира се, ще привлече много хора, както жители на Елена, така и туристи.
текст и снимки Фикрат и Люба Салимови

loading...
Пътни строежи - Велико Търново