Достойно представяне на еленски джудисти

Публикувано на ср, 7 окт. 2020
75 четения

На държавния шампионат по джудо за мъже до 23 години СК „Ипон 87“ в Елена се представи с трима състезатели. В категория до 100 кг Мирослав Тодоров завоюва бронзов медал в конкуренцията на 21 джудисти след изиграни шест срещи и спечелени пет победи. Миро е на младежка възраст и това прави успеха му още по-значим. Отлично се представи и Йордан Мирянов, който в категория до 90 кг спечели пето място в конкуренцията на 23 състезатели. До успеха достигна с четири победи и две загуби. След дълго прекъсване в отбора се завърна Марио Дянков и успя да пребори за призовото 13-то място 26 конкуренти в категория +100 кг.

На 4 октомври в Пловдив се проведе Държавният шампионат за младежи. Еленският спортен клуб  „Ипон 87“ с треньор Иван Мирянов участва с двама състезатели. В категория до 60 кг  при конкуренция от 40 състезатели, след изиграни шест срещи с четири победи и две загуби, Мартин Стойков се класира на пето място. Той си дойде от Испания специално за това състезание, за да участва от името на еленския  клуб.

Мирослав Тодоров записа поредното добро представяне. Спечели девето място в категория до 100 кг  в конкуренцията на 26 състезатели. Треньорът на отбора благодари на всички състезатели за проявеното мъжество и себераздаване.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново