Защо трябва да търсим бонуси само от лицензирани оператори

Публикувано на пт, 10 мар. 2023
203 четения

Любимият миг на всеки потребител – отключването на щедър бонус, който носи значителен ръст на банката за залози. Но участието в промо оферти трябва да се извършва единствено в лицензирани оператори. Например, ако решите да се класирате за онлайн бонуси от bet365, допълнителните средства ще постъпят мигновено в сметката и ще бъдат налични за игра.

В тази статия ще покажем предимствата на легалните сайтове и какви са проблемите при залагане в нерегламентирани платформи.

 

Лицензът е признак за сигурност

В България функционира Закон за хазарта, който цели да предпази потребителите от участие в неузаконени сайтове. Държавният регулатор (НАП) блокира страници без лиценз и усложнява достъпа до тях. Например, за да посетите подобна платформа, ще се нуждаете от алтернативен линк или прокси сървър.

За получаване на лиценз се изисква предоставяне на фирмени документи и удостоверения за наличен капитал. Освен това хазартните брандове са задължени да плащат такси и да отчитат процент от годишните приходи в НАП.

Издаденият сертификат, от друга страна, гарантира на клиентите, че залагат в доказан и утвърден сайт. Ако имат проблем с неполучен бонус или неправилно уреден залог, могат да подадат жалба към регулатора. Тяхното оплакване ще се разгледа в най-кратък срок и ако букмейкърът е нарушил дадено правило, ще получи санкция.

 

Къде да намерим списък с бонуси от легални сайтове

Надяваме се, че ще послушате съвета ни и ще участвате единствено в сертифицирани оператори. Но къде да намерите списък с актуалните бонуси?

В сайта на Efirbet има раздел, който събира най-добрите оферти в легалните букмейкъри и предоставя информация за правилата им. Ще научите повече за минималния депозит, как се използва бонус код, колко пъти се превъртат кредитите и има ли изисквания за минимален коефициент.

Важно е оповестените рестрикции да се спазват, в противен случай букмейкърите налагат лимити и деактивират бонуси.

 

Какви оферти крие платформата на Бет365

В началото отбелязахме, че една от най-коректните компании в България е Бет365. Заявените бонуси се изплащат незабавно при изпълнение на условията за класиране.

Най-новите клиенти на бранда участват в стартова промоция, чийто размер е 100% към дебютния депозит до определена сума. Бонусът е под формата на безплатен залог и е необходимо да се усвои в 90-дневен срок на пре-мач или лайв срещи.

При висока активност в сайта се раздават бонуси за лоялност, които най-често се равняват на 10 или 20 лева. Те са във вид на Free Bet, а чистата печалба от направения залог се изплаща в свободния баланс.

Предвидени са още ACCA оферти за футбол, тенис, баскетбол. Има ранно изплащане при преднина от два гола или два сета и кешбек, ако мачът, на който сте заложили, завърши при нулево реми.

Бет365 спазва всички правила и се отнася точно с играчите, но ако възникнат проблеми, може да подадете жалба в Efirbet или директно в НАП.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново