Велико Търново се сдоби с най-модерния бизнес център

Публикувано на вт, 28 Ное. 2023
16738 четения

Бизнес Център Велико Търново (БЦВТ) е успешно завършен и вече е готов да посрещне своите първи наематели. Иновативният проект, който интегрира модерни офис пространства, конгресен център и спортно-релаксиращи зони, беше одобрен от Държавната приемателна комисия без нито една забележка.
Разположен на стратегическо място на входа на Велико Търново, БЦВТ предлага лесен достъп и съвременна инфраструктура, включително паркинг на две нива за 230 автомобила и станции за зареждане на електроавтомобили. Първите наематели се очакват скоро, с офис пространства, които са персонализирани според техните индивидуални нужди.
Конгресният център с шест зали е предназначен да отговори на нуждите за събития и конференции в региона, допълнен от висококачествени аудио-визуални системи и просторни фоайета.
Спортните и релаксационни съоръжения, като фитнес залата и плувният басейн, ще предоставят отлични възможности за поддържане на активен и балансиран начин на живот.
БЦТВ прилага енергоспестяващи технологии и създава зелена работна среда. Проектът използва геотермална климатизация, подово отопление, рекуператорни устройства за вентилация и се захранва с електроенергия само от възобновяеми източници.
БЦВТ е сред номинираните в конкурса “Сграда на годината” за 2023 в категориите “Офис сгради” и “Зелени сгради”. Този проект не само обогатява бизнес инфраструктурата на Велико Търново, но и поставя района на важно място на картата на иновациите и бизнеса в България

loading...
Пътни строежи - Велико Търново