“Асеневци” създадоха Царството на бургера във Велико Търново

Публикувано на чт, 7 юни 2018
9040 четения

[sg_popup id=”1″ event=”onload”][/sg_popup]

“BURGER & SWEETS” Асеневци е най-новото кулинарно изкушение във Велико Търново. Първото по рода си заведение в старата столица предлага голямо разнообразие на бургери. Това, което отличава “BURGER & SWEETS” Асеневци от традиционната бърза закуска, е, че работи с продукти от най-високо качество и не се използват полуфабрикати.
В кокетното заведение има интересни предложения и за най-капризния вкус – пилешки бургер, пилешки бургер с активен въглен, чийзбургер, хамбургер, с пуешко, “Хот”, “Американо”, “Чоризо” и др. В заведението приготвят още и вегетарианска багета.
Питките на бургерите се замесват с квас и се изпичат на място, а използваното месо е чисто, без консерванти и подобрители, овкусено единствено с подправки и билки. Изпичането на месните продукти става на място пред погледа на клиентите, които през това време могат да изчакат в приятна и модерна обстановка.
“Стараем се да предложим цялата гама от месо, като започнем от птиче и стигнем до най-високия клас – телешко, което е класика в бургерите. Работим с определени фирми, предлагащи най-добрите продукти на пазара, за да поддържаме високо ниво и качество за клиентите”, разказа Даниел Петров, технолог в ресторант “Асеневци”.
В “BURGER & SWEETS” Асеневци се предлагат също и сладкарски изделия, които са добре познати на търновци. Те са приготвени в сладкарницата, която е част от веригата. В заведението има за всекиго по нещо – прясно изпечени банички, кроасани с различни пълнежи, хрупкави домашни солети, богат асортимент от ръчно изработени сладки, здравословни бисквити и курабийки, фунийки с крем, домашни меденки, френски макарони и други сладки изкушения.
Весела БАЙЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново