В Елена ще събират излязло от употреба електрическо и електронно оборудване

Публикувано на пт, 29 мар. 2024
77 четения

Община Елена инициира акция за безвъзмездно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване. На 9 април 2024 г. от 10 часа безплатно ще бъдат извозвани излезли от употреба компютри и периферни устройства, монитори, електрически и микровълнови печки и фурни, котлони, хладилници, перални и сушилни машини, съдомиялни, миксери, тостери, бойлери, прахосмукачки, телевизори, телефони и други електроуреди и електронни устройства.
Гражданите, които имат стари и непотребни електроуреди, могат да ги предадат за по-нататъшна обработка и рециклиране, като подадат заявка до 8 април на тел. 0879 101 427 и посочат точния си адрес, вида и приблизителното количество на електроуредите.
Оборудването трябва да е изнесено пред жилищните сгради преди 10 часа в деня на акцията, когато мобилен екип ще събира уредите от посочените адреси напълно безплатно. Тези, които не са успели да се обадят или предпочитат да закарат техниката си на място, могат да го направят в двора на общинското предприятие “Благоустрояване” в град Елена.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново