В близо двучасова среща Сами Хоссни разкри тайните на добрия бранд в социалните мрежи

Публикувано на чт, 9 Ное. 2023
154 четения

Близо два часа продължи срещата на великотърновци с популярния фитнес треньор, диетолог и нашумял с участието си в телевизионното риалити “Фермата” – Сами Хоссни. На нея младият мъж, следван от стотици хиляди последователи в интернет пространството, сподели своите знания и опит в изграждането на бранд в социалните мрежи. Неговата изява в Голямата зала на Община Велико Търново започна нестандартно – с няколко лицеви опори, с които бившият национал по плуване, десетократен шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муайтай, повиши тонуса си след пътуването от София до старата столица.
На срещата, на която присъстваха предимно млади хора, гостът говори за популярните интернет платформи, как те може да бъдат използвани по възможно най-добрия начин, за това какво съдържание трябва да се създава, как да се привлече вниманието на хората, начините да бъде задържан интересът на потребителите и последователите, колко важна е гъвкавостта, актуалността на публикациите и други тънкости.
“Изграждането на личен бранд става чрез даване на стойност на хората през нещата, в които сме добри. Когато искаме да ни следват, ние трябва да им предоставим нещо качествено, да споделяме съдържание, което по някакъв начин да подобрява живота им”, сподели една от основните тайни на успешния бранд Сами. “Нещата, които обичате да правите, са най-лесният начин да създадете нещо добро”, добави Хоссни. Той даде много конкретни примери, разказа истории, прояви завидна креативност и бърза мисъл, с която доказа защо е толкова добър в това, което прави в интернет.
Това беше последната месечна среща с популярна личност, организирана от сдружение “Дигитален Търновград” със съдействието на градската управа. Тя ще бъде последвана от състезанието Хакатон, а на 16 декември в същата зала ще се проведе и финалната конференция с много интересни гости в сферата на дигиталните технологии.
Николай ВЕНКОВ
сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново