Централната сграда на Регионалната библиотека ще е затворена за 40 дни

Публикувано на ср, 13 юли 2022
566 четения

Централната сграда на Регионална библиотека “П. Р. Славейков” на ул. “Иванка Ботева” № 2 във Велико Търново няма да приема посетители от 1 август до 11 септември включително. В същия период там няма да се организират и никакви събития. В този времеви диапазон ще останат отворени за посещения филиалите на културната институция: Филиал “Бузлуджа” на ул. “Деньо Чоканов” № 8, до СУ “Вела Благоева”, Филиал “Славейче” на ул. “Симеон Велики” № 7, в близост до МОЛ Велико Търново, и Филиал “Изкуство” на ул. “Краков” № 8, до ДКС “Васил Левски”, уточняват от ръководството на библиотеката.
Припомняме, че до 15 септември продължава лятната кампания “Ела в библиотеката”, под патронажа на Венцислав Спирдонов, председател на Великотърновския общински съвет. В проявата могат да участват всички ученици от учебните заведения на територията на Община Велико Търново.
Кампанията ще излъчи победител на основание на най-голям брой заети и прочетени книги от един ученик от всички клонове на Регионалната библиотека.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново