Тест драйв дни с Opel в комплекса на “SFA Retail – Велико Търново”

Публикувано на пн, 24 апр. 2023
203 четения

Мултибранд дилърството “SFA Retail – Велико Търново”, разположено на западния изход на главен път Е772 Варна – София, разклон с. Леденик, предлага автомобили от марките – Peugeot, Citroen и Opel, следвайки концепцията на производителя Stellantis. След откриването си през октомври 2022 г. комплексът дава възможност на клиентите да изберат най-подходящия за тях модел и да получат пълно сервизно обслужване с оригинални резервни части и гаранция за качество. За целта механичният сервиз, както и бояджийното и тенекеджийно отделение са напълно обновени по стандарта на марките и са обезпечени с най-модерните технологии. На разположение са и професионално обучените търговски консултанти и сервизни специалисти.
“SFA Retail – Велико Търново” предлага и оказионни автомобили с гарантирано качество, както и удължената гаранция Protect Plus. В услуга на клиентите е и обратното изкупуване на настоящия им автомобил (Buy-back) и замяната му с нов, избран от тях модел. Част от специалните оферти на дилърството са и сервизните програми 4+ и 8+ в зависимост от годините на автомобила.
На специално организирано събитие от 26 до 29 април от 10:00 до 17:00 часа дилърството “SFA Retail – Велико Търново” ще предостави за тест драйв най-новите модели от гамата на Opel – 100 % електрическия Opel Mokka Electric, носителя на награда “Златен волан” в Германия Opel Astra и флагмана на марката Opel Grandland.
Запишете се за тест драйв на телефон: 0884/701 305

loading...
Пътни строежи - Велико Търново