СУ „Георги Измирлиев” изпрати 43 абитуриенти

Публикувано на ср, 16 май 2018
168 четения

И тази година отлита поредното ято от Средно училище „Георги Измирлиев” в Горна Оряховица.

Своят път в живота поемат абитуриентите от випуск 2018.

Пожелахме „На  добър час и успех в живота” на 43 прекрасни млади хора,      които  пет години се обучаваха в две паралелки: профил „Чуждоезиков”- с изучаване на английски и испански език , с  класен ръководител Полина Йорданова  и  профил „Природоматематически”-  с профилиращи предмети биология и здравно образование, химия и опазване на околната среда и информационни технологии, с класен ръководител   Марияна Кирова.

Дванадесет години – труд и усърдие, сълзи на отчаяние и усмивки от радост, изпитания на волята, на ума, на характера. Стъпка по стъпка абитуриентите  от  СУ „Георги Измирлиев”  в Горна Оряховица, изграждаха своята личност,  винаги подкрепяни, напътствани, вдъхновявани от своите учители.

Умни и дръзки, те оставиха трайна следа в летописа на училището и в сърцата на своите преподаватели. Стъпка по стъпка  през годините изграждаха своята личност, винаги с  много вяра и стремеж  за успех.

И ето ги днес, неузнаваемо променени, сигурни в себе си, със знанията и уменията си, с опита, със самочувствието, което придобиха в училище през годините, следвайки избрания от  тях път.

Изправени на прага на живота, те гледат към своето бъдеще с вяра и оптимизъм,  с благодарност към училището, което им е дало всичко необходимо да поемат по своя път, имайки куража винаги да успяват.

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново