СУ “А. Каралийчев” в Стражица отличи на празника си най-добрите

Публикувано на нд, 31 мар. 2024
135 четения

С богата програма отбеляза своя празник СУ “Ангел Каралийчев” в Стражица. Официални гости бяха кметът на Община Стражица Йордан Цонев, председателят на Общинска администрация Илиян Маринов и директори на училища от общината.
В СУ “Ангел Каралийчев” се обучават ученици в профилирано обучение с интензивно изучаване на английски език, профил “Софтуерни и хардуерни науки”, както и паралелки в професионално образование с придобиване на трета степен на професионална квалификация, специалност “Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия”, без интензивно и без разширено изучаване на чужд език и втора степен на професионална квалификация, специалност “Производство на кулинарни изделия и напитки” и “Производство на хляб и хлебни изделия”, без интензивно и без разширено изучаване на чужд език.
Тазгодишното издание на празника премина под знака на музиката и пренесе цялото училище в разнообразни хоризонти на изкуството и веселието. Слънцето закачливо намигна на талантливите изпълнения на децата, които се радваха на бурните аплодисменти на гости и родители. С умиление и сърдечни овации беше възнаградено и участието на най-малките таланти от ОДЗ “Ангел Каралийчев”.
Днес повече от всякога училищната общност е обединена от благородната мисия с всеотдайност и упоритост да гради своя авторитет и да върви напред, утвърждавайки се като методически център с една обща цел да предостави на възпитаниците си добро образование, да вдъхва увереност и сила на своите възпитаници за светло бъдеще.
Ръководството на училището поздрави с грамоти и награди отличилите се ученици с достойно представяне на областните олимпиади и национални конкурси през учебната 2023/2024 г. С много настроение, незабравими емоции и истинско вълнение за децата, учителите и гостите завърши празникът на училището и започна пролетната ваканция. От СУ “А. Каралийчев” благодариха сърдечно на всички, които се включиха в организацията на празника.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново