Стоичков лично открива своя магазин в Mall Велико Търново

Публикувано на ср, 7 февр. 2024
10530 четения

Христо Стоичков пристига във Велико Търново, за да открие лично магазин на своя престижен моден бранд Н8S. Събитието е в Mall Велико Търново на 13 февруари (вторник) от 11:00 ч.
След откриването посетителите ще могат да вземат автограф върху биографичната му книга „Историята“ или върху златна топка, както и да се снимат с легендата на българския футбол.
H8S в Mall Велико Търново предлага широка гама от модни аксесоари, облекла и обувки за мъже, жени и деца. Нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти най-висококачествени продукти, които съчетават стил, комфорт и индивидуалност, посочват от бранда.
Това е първият магазин на H8S в старата столица. В мрежата, която вече включва София, Пловдив, Бургас и Варна се представят ексклузивните продукти на престижния моден бранд на българския пазар.
„Мъжката колекция включва изключително разнообразен асортимент – кожени якета, дънки, пуловери, жилетки, тениски, маратонки, кецове, шапки, колани… Предлага се и дамска колекция от спортни екипи, якета, пуловери, парфюми. Детската колекция е също много вървежна, като може да се направи „Family“ – жената, мъжът и детето да са облечени еднакво. Всички стоки са от изключително качествена материя“, сподели Саня Пенева от H8S в Mall Велико Търново.
Магазинът предлага всевъзможни артикули с бранда, сред които сакове, чанти, раници, естествено – и книгата на Стоичков „Историята“.
На 13 февруари се навършват точно 8 години от преждевременната кончина на „железния“ защитник Трифон Иванов, с когото Стоичков имаше искрено приятелство. За последно Камата бе във Велико Търново именно за погребението на Трифон, а във вторник едва ли ще пропусне да почете паметта на легендарния бранител.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново