Стоичков идва утре, обещава изненади

Публикувано на пн, 12 февр. 2024
3826 четения

Легендата Христо Стоичков потвърди официално новината на “Янтра ДНЕС”, че идва утре във Велико Търново. Камата направи това в специално видео в профила си във Фейсбук, като обеща много изненади.
“Здравейте, приятели! Искам да ви съобщя, че на 13 февруари ще имам честта да отворя новия магазин H8S. Чакам ви с нетърпение да се насладим на новата придобивка за търновлии. Ще има изненади!”, обяви в своето обръщение Стоичков.
Както вече писахме, срещата с Христо Стоичков е на 13 февруари (вторник) от 11:00 ч. в Мол Велико Търново, като той ще открие новия си магазин с марката H8S. Всички желаещи ще могат да получат автограф от него на книгата му “Историята” и върху златната топка, както и да се снимат заедно. Очаква се на срещата да присъстват и съотборниците му от САЩ-94 Красимир Балъков и Бончо Генчев, още ред футболни деятели и негови приятели от старата столица.
Със сигурност Стоичков няма да пропусне и да почете паметта на починалия на днешния ден свой голям приятел Трифон Иванов. Последната му визита в старата столица бе точно преди 8 години, когато футболна България изпрати легендарния “железен” защитник в последния му път.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново