Стартира кандидатстването за Лидерска академия ГЛОУ 2013

Публикувано на пн, 25 мар. 2013
192 четения

На 22 март стартира приемът на документи за кандидатстване за Лидерска академия ГЛОУ 2013. Тази година тя ще се състои от 11 до 18 август във Велико Търново.
Лидерска академия “ГЛОУ”, организирана от едноименното сдружение, представлява едноседмичен образователен курс, насочен към насърчаване себеуважението и израстването на младите жени на възраст между 14-18 години, изграждането на лидерски качества, умения за взимане на решения, поставяне на цели, комуникативност, умения за реализиране на доброволчески инициативи, а също и осигуряването на информация по най-важните проблемите, с които те се срещат при своето израстване. Академията се провежда изцяло на английски език.
Лектори в Академията освен момичета, преминали вече през Академията в предходни години, ще бъдат и преподаватели и студенти от Щатския университет на Западен Кънектикът, водени от антроположката д-р Джийни Хатчерсън. Сред американските треньори тази година ще бъде и международният лайф коуч Бетси Томас.
Всички желаещи да се включат в Академията могат да подават своите документи до 9 юни 2013 включително. Документите се подават само по електронна поща.
Допълнителна информация и документите за процеса на кандидатстване са публикувани на сайта на Сдружението организатор www.bgglow.com.
“Янтра ДНЕС”

loading...
Пътни строежи - Велико Търново