Сладкопекарна “Amaretto” 2 отвори врати

Публикувано на чт, 23 Ное. 2023
14816 четения

Сладкопекарна “Amaretto” 2 отвори врати във Велико Търново. Тя се намира на ул. “Стоян Михайловски” 9 в кв. “Картала”. По случай откриването на търговския обект беше организиран изискан коктейл, на който присъстваха приятели и партньори на “Amaretto”, а за първите клиенти имаше почерпка със сладки и солени печива, приготвени на място в пекарната.
Обектът отново залага на стилна визия и уютна обстановка, в която клиентите могат да избират сред огромно разнообразие от прясно изпечени хлябове, здравословни сандвичи, закуски и десерти.
“Първият обект беше открит преди шест години, през които успяхме да спечелим доверието на нашите клиенти и затова решихме да разширим нашето семейство с откриването на “Amaretto” 2. Тук предлагаме всичко, което приготвяме и в пекарната на центъра – прясно изпечени занаятчийски хлябове – бял, многозърнест, пълнозърнест, с лимец, царевичен и др. Предлагаме също закуски – домашни банички, соленки, гризини и различни видове печива, здравословни сандвичи и десерти”, разказа управителят Яница Янева.
Сред огромния асортимент на пекарната, клиентите могат да избират между разнообразни топли напитки – висококачествено кафе, капучино, лате, горещ шоколад, напитки с ядково мляко и различни видове чай. Предлагат се също прясно изцедени фрешове, смутита и шейкове.
На място се приемат и заявки за бутикови торти за всеки вкус и повод. Те се изработват по идея на клиента, като се работи с френски шоколад и висококачествени продукти, което отличава вкуса на тортите от сладкопекарна “Amaretto”.
По случай откриването на новия обект стартира игра, а подаръкът е скутер “Peugeot Speedfight” 4. Условията за участие е покупка на стойност над 20 лв., а името на победителя ще бъде изтеглено на празника на Велико Търново – 22 март 2024 г.
Сладкопекарна “Amaretto” 2 работи всеки ден от 07,00 до 21,00 ч., включително и в празничните дни.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново