Сдружение “Силания” открива благотворителна кампания

Публикувано на пт, 2 Дек. 2022
85 четения

Ръководството на Сдружение с нестопанска цел и осъществяване на общественополезна дейност “Силания” открива дарителска кампания за изпълнение целите си през следващата 2023 г.
Събитието, на което основно ще бъде посветен техният труд, ще е поредното международно издание на “Среща на поколенията в Царевград Търнов”, включващо майсторски класове по цигулка, виола и контрабас с преподаватели проф. Йосиф Радионов и Калоян Трифонов, което по традиция се провежда през пролетта. “За да можем да радваме вас и да движим напред културния и духовен център – град В. Търново, се нуждаем от вашата финансова подкрепа”, призовават от сдружението.
Към този момент дарения могат да бъдат правени по два начина. Първият е по банкова сметка:
Сдружение “Силания”, Банка УниКредит, IBAN: BG10UNCR70001523475488, BIC: UNCRBGSF, Булстат: 205307852. Ако дарителите изберат този вариант, те трябва да изпратят своите данни и телефон за контакт на електронна поща mihovad@gmail.com, с цел оформяне на необходимите документи. Вторият начин за дарение е в брой, за което е нужно обаждане на Дочка Михова, председател на сдружението, дългогодишен преподавател по цигулка, виола, камерна музика и същевременно диригент, на тел. 088 7243728. Всички ще получат договор и свидетелство за дарение, уверяват от “Силания”.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново