Сдружение “Силания” организира майсторски клас по контрабас

Публикувано на вт, 13 февр. 2024
55 четения

Сдружение “Силания”, със съдействието на Младежки дом Велико Търново, организира шестото поредно издание на майсторски клас по контрабас с Калоян Трифонов (Мюнхен, Германия). Той ще се проведе в старата столица от 4 до 7 април с корепетитор Дора Христова и в него могат да се включат участници до 25-годишна възраст, като записването е в срок до 17 февруари.
От ръководството на Сдружението с нестопанска цел и осъществяване на общественополезна дейност “Силания” откриват и дарителска кампания за изпълнение на целите си през 2024 г. Една от тях е и поредното издание на “Среща на поколенията в Царевград Търнов”, част от което е обявеният майсторски клас.
Даренията могат да бъдат направени по два начина. По банков път това става чрез превод по сметка: Сдружение “Силания”, Банка УниКредит, IBAN: BG10UNCR70001523475488, BIC: UNCRBGSF, Булстат: 205307852 и изпращане на данни и телефон за контакт на имел на адрес mihovad@gmail.com за оформяне на необходимите документи. За дарения в брой желаещите трябва да се свържат с Дочка Михова, председател на сдружението, дългогодишен преподавател по цигулка, виола, камерна музика и същевременно диригент, на тел. 088 7243728. Всички дарители ще получат договор за дарение и свидетелство за дарение, посочват от “Силания”.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново