Сами Хоссни от “Фермата” гостува във Велико Търново

Публикувано на чт, 19 окт. 2023
176 четения

Сами Хоссни, нашумял с участието си в телевизионното предаване “Фермата”, ще гостува във Велико Търново, за да изнесе безплатна лекция на тема “Изграждане на бранд в социалните мрежи”. Срещата ще се проведе в Голяма зала на Община В. Търново на 8 ноември от 18,30 ч., като е нужна предварителна регистрация на адрес: https://docs.google.com/forms/d/1oYYfcyglb Y6eNwlAZo4Qa9u8x8e9dg9KWmMrlqMhlH4/viewform?fbclid=IwAR2hB3kry2w8qdAzJg6JMR6Q-KafBqZMEv2lTXAQe-gqXqepQJsACz7B4L0&edit_requested=true
Сами е предприемач и гражданин на света, роден в Ст. Загора в семейството на египтянин и българка, а кариерата му на нутриционист, лайф коуч и бизнес съветник го среща със знаменитости от целия свят. Той е бивш национал по плуване, 10 пъти шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муайтай. Сами и съпругата му Мила, позната на зрителите от телевизионния формат “Сървайвър”, имат две деца.
Срещата със Сами Хоссни ще е последната от поредицата подобни събития за 2023 г., организирани от Сдружението “Дигитален Търновград”, което е фокусирано върху образованието за технологиите и тенденциите в индустрията на ИТ. Тя, както и предишните, се осъществява със съдействието на Община Велико Търново.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново