С помощта на Румен Спецов оборудваха компютърен кабинет в Стопанската академия

Публикувано на вт, 20 февр. 2024
163 четения

Специализиран кабинет „Икономика на туризма”бе официално открит в Стопанска академия „Д. А. Ценов” в Свищов. Той е обособен в аудитория 6 в сградата на ректората, а ритуалът по прерязване на трикольорната лента изпълниха проф. д-р Марияна Божинова – ректор на Академията и ръководител на катедра „Икономика и управление на туризма” и проф. д-р Красимир Шишманов – председател на Общото събрание.
При откриването на кабинета проф. Божинова поясни, че той е оборудван с 20 компютърни конфигурации, осигурени от Националната агенция за приходите със съдействието на нейния изпълнителен директор Румен Спецов – възпитаник на Свищовското висше училище. От името на академичното ръководство и от катедрения състав, проф. Божинова изказа благодарност за направения дарителски жест към Стопанската академия.
Специализираният кабинет по „Икономика на туризма” бе официално открит в първия учебен ден от летния семестър на настоящата академична 2023-2024 г. По думите на проф. Божинова, той ще се ползва не само от студентите, обучаващи се по едноименната специалност, но и за провеждане на различни обучителни форуми, организирани в Академията.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново