С концерт в Стражица събират средства за лечението на Данко

Публикувано на чт, 5 юли 2018
835 четения

Благотворителен концерт под мотото “Ти не си сам, ние сме с теб” организират в помощ на Йордан Николов Йорданов неговите приятели. Данко, както го наричат те, страда от онкологично заболяване. До сега се е лекувал в България, но резултатът не е бил особено добър, затова е необходимо да продължи лечението си в Германия.
Приятелите на Данко апелират за помощ, защото преди 3 години той е загубил съпругата си, която също е страдала от онкологично заболяване. Йордан има син Никола на 6 г., който през есента ще е в първи клас.
В концерта, който ще се състои на 6 юли в Лятното кино на Стражица, ще се включат победителката в първия сезон на “Гласът на България” Стелияна Христова, Йорданка Йорданова, Светлозар Христов, Брияна, Анджела Наку, Йордан Ангелов, група “Мълния” от Велико Търново, рок група “Изида” от Левски, Рок Еволюшън от Стражица, Дони Петров от СК “Зоки” – Велико Търново, Атанас Костов и колективи от НЧ “Развитие-1895” – Стражица, както и танцовият състав при НЧ “Възпитател” в Камен.
Момчетата и момичетата от Мотоклуб – Стражица, два дни ще раздават флаери, а в деня на концерта ще проведат мотошествие по улиците на града в подкрепа на каузата. Водещ на концерта ще е талантливата певица и вокал на група “Рок Еволюшън” Рая Николова.
На 21 юли първите отбори на “Етър 64” и “Бъки”, Габрово, също ще играят благотворителна среща в помощ на Йордан Йорданов.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново