С изложба приключи Лятното училище за отдих, изкуства и спорт в Елена

Публикувано на пт, 4 авг. 2023
85 четения

С изложба базар в Туристическия информационен център приключи Лятното училище за отдих, изкуства и спорт в Елена. То бе организирано за 13-та поредна година от местния Център за подкрепа за личностно развитие с ръководител Мирослав Лазаров и в него се включиха близо 30 деца от общината, като най-малката участничка сред тях бе 6-годишната Веселина Петрова. В изложбата те показаха какво са сътворили по време на лятното училище – живопис на платно, сувенири от дърво, картини с природни материали, арт бутилки с кафе и др.
Лазаров връчи грамоти за достойното представяне на талантливите деца и им пожела много здраве и бъдещи успехи, информираха от Община Елена.
Пъстрата програма на малчуганите в лятното училище включваше ежедневни творчески и спортни дейности – приложно и изобразително изкуство, работилници по керамика, походи сред природата, развлекателни игри в парк “Калето” и много други.
Центърът за подкрепа за личностно развитие организира разнообразни и интересни дейности през цялата година. Освен в лятното училище през месец юли децата се забавляваха и като тренираха футбол с Румен Антонов на стадион “Чумерна”. До средата на месец август пък малчуганите ще могат да се включат в спортни игри и изкуства с Ирина Дончева, посочиха от Общината.
Николай ВЕНКОВ
сн. Община Елена

loading...
Пътни строежи - Велико Търново