С изложба базар приключи лятното училище за отдих, изкуства и спорт в Елена

Публикувано на вт, 1 авг. 2023
56 четения

В първия ден на месец август се състоя закриването на лятното училище за отдих, изкуства и спорт в Елена, организирано за 13-та година от Центъра за подкрепа за личностно развитие с ръководител Мирослав Лазаров. Тази година в заниманията се включиха близо 30 деца от общината.
С изложба базар, която се откри в Туристическия информационен център, възпитаниците на Мирослав Лазаров показаха красиви произведения, сътворили по време на лятното училище – живопис на платно, сувенири на дърво, картини с природни материали, арт бутилки с кафе и други.
Г-н Лазаров връчи грамоти за достойното представяне на талантливите деца и им пожела много здраве и бъдещи успехи.
Пъстрата програма на малчуганите в лятното училище включваше ежедневни творчески и спортни дейности – приложно и изобразително изкуство, работилници по керамика, походи сред природата, развлекателни игри в парк „Калето“ и много други. През 2023 година най-малката участничка в летните занимания бе Веселина Петрова, която е на 6 години.
Центърът за подкрепа за личностно развитие организира разнообразни и интересни дейности през цялата година. Освен в лятното училище през юли, децата се забавляваха и като тренираха футбол с Румен Антонов на стадион „Чумерна“. До средата на месец август пък малчуганите ще могат да се включат в спортни игри и изкуства с Ирина Дончева.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново