Ремонтират светофари в Горна Оряховица

Публикувано на пт, 8 мар. 2024
225 четения

Основен ремонт предстои на светофарите на улиците “Отец Паисий” и “Родопи”, както и на ул. “Свети Княз Борис I” и “Родопи” в Горна Оряховица. Договорът вече е подписан, съобщи кметът Николай Рашков.
“Предстои в следващите дни да връчим възлагателното писмо, а срокът за изпълнение, който сме дали на фирмата, е 30 календарни дена от получаването му. За светофарното съоръжение при болницата ще се изготви т.нар. циклограма, която ще покаже с точност натовареността на различните пътни потоци. В съответствие с това ще се настрои времетраенето на светлинните сигнали, за да не се образуват повече безсмислени колони”, коментира Николай Рашков.
От другата страна на ул. “Родопи” светофарът ще бъде основно ремонтиран. Фирмата, която ще работи по двете съоръжения, е “Етра-ел” ООД. Ремонтът на светофара на “Свети Княз Борис I” ще струва 27 956,17 лв. без ДДС, а този до болницата – 4750,00 лв. без ДДС. По договор цената е твърда, не подлежи на промяна и ще бъде изплатена едва след като бъдат приети обектите и подписан протокол за действително извършени работи.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново