Променят движението във В. Търново на Богоявление

Публикувано на ср, 3 ян. 2024
727 четения

Във връзка с подготовката и провеждането на военен ритуал „Св. Богоявление, водосвет на бойни знамена” и 176 години от рождението на Христо Ботев на 06.01.2024 г. /събота/ в гр. Велико Търново се въвежда временна организация на движението, като :

Затваря се за движение на пътни превозни средства ул. „Св. Климент Охридски” и ул. „Митрополска” в участъка от каменния мост над река Янтра /църква „Св. 40 мъченици” / до пл. „Цар Асен І” и площад „Цар Асен І” – за времето от 10:00 ч. до 11:30 ч. или до завършване на събитието.

Затваря се за движение на пътни превозни средства ул. „Патриарх Евтимий“ в участъка от каменния мост на река Янтра до Владишкият мост – за времето от 09:00 ч. до завършване на събитието.

По повод 176 години от рождението на Христо Ботев – Приемане на строя на Почетния караул от НВУ „Васил Левски“ пред паметника на Христо Ботев /до пощата/ се затваря за движение на пътни превозни средства улица „Христо Ботев” в участъка от кръстовището с ул. „Ивайло“ до кръстовището с ул. „Васил Левски“ /сградата на пощата/, за времето от 09:00 ч. до 09:45 ч. или до приключване на събитието.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново