Предстояща информационна среща във Велико Търново за Американския колеж в София

Публикувано на пт, 13 окт. 2023
629 четения

acs

Американският колеж в София кани всички кандидатгимназисти от Велико Търново и региона, както и техните семейства на информационна среща за училището на 17 октомври от 18:00 в Янтра Гранд Хотел, ул. Опълченска, пл. “Велчова Завера” 2 .
Събитието е отворено за всички желаещи, но изисква предварителна онлайн регистрация в сайта на училището:
https://forms.gle/UJLX2XbLGCenijLE9

По време на срещата гостите ще имат възможност да се запознаят с историята, ценностите и възможностите в колежа, с един преподавател и с представители на ръководството. Ще получат и подробна информация относно реда за прием в училището, както и отговори на въпроси за учебната програма и ученическия живот в колежа.

Подробна информация за Дните на Отворените Врати в колежа, останалите информационни срещи в страната и за приема в Американския колеж в София ще намерите в сайта на
училището, раздел „Прием“:

https://www.acs.bg/bg/admissions/bulgarianstudentsadmissionaftergrade7/

Надяваме се да посрещнем и представители на медиите, които молим да се свържат предварително с нас. За повече информация може да пишете до Сара Скагс, Директор Прием на s.skaggs@acsbg.org.

Американският колеж в София предоставя частно гимназиално образование на изключително високо ниво на 872 български и чуждестранни ученици. Колежът е утвърден от българското Министерство на образованието и науката, американската Асоциация на колежите и училищата от средните щати (MSA), както и напълно акредитиран от Международната бакалауреатска организация (IBO) и предлага взискателна академична програма и впечатляващо разнообразие от извънкласни дейности. Български кандидатгимназисти могат да се явят на приемен изпит в 7. клас. Приемаме и ученици след 8. и 9. клас, които успешно преминат изпита по английски език ISEE. Българските зрелостници в Американския колеж получават българска и американска диплома. Приетите чуждестранни ученици участват в програма, изготвена да отговаря на международни стандарти и конкретни ученически нужди. В 11. клас чуждестранните ученици започват двугодишна подготовка по IB и получават американска диплома и IB диплома или сертификат. Колежът предлага стипендии и финансова помощ.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново