Поздрав за празника на град Полски Тръмбеш

Публикувано на нд, 8 сеп. 2019
475 четения

Уважаеми съграждани, жители и гости на град Полски Тръмбеш,

Днес, когато всеки един от нас е забързан в своето ежедневие, когато проблемите и трудностите са част от него, сме убедени, че дълбоко в сърцето си всички ние сме скътали обичта, уважението и преклонението към родния дом, родния край и близките хора.
Днес, родният край – град Полски Тръмбеш, гордо крачи по пътя на своето развитие и пише своята история. Защото няма бъдеще един народ, един край, ако няма достойно минало и настояще. А най-голямото богатство на този град, на тази община сте Вие – хората, трудолюбиви и добронамерени, изпълнени с почтеност и достойнство.
Днес, повече от всякога, трябва да сме водени от общата кауза да продължим да съхраняваме и предаваме на идното поколение българските традиции, да надграждаме постигнатото от нашите предци, за да придобие съвременен европейски облик този наш общ дом. Това може да се случи само тогава, когато бъдем единни, когато загърбим политическите си пристрастия и с вяра в собствените сили, възможности и постоянство работим в сътрудничество един с друг. Само тогава ще съградим общото си бъдеще такова, каквото го желаем.
В деня на Рождество Богородично – 8 септември – празник на град Полски Тръмбеш и отбелязване 55 години от обявяването му за град, приемете нашите най-искрени и сърдечни благопожелания за здраве и благоденствие. Благодарим на всички, които работят в името и за благото на град Полски Тръмбеш и общината. Това ни кара да се гордеем и да бъдем оптимисти, че пътят, по който вървим, е правилен и ще успеем заедно.
Честит празник!
кмет на община Полски Тръмбеш – Георги Чакъров
председател на ОбС Полски Тръмбеш – Маринета Кузманова

loading...
Пътни строежи - Велико Търново