Поздрав от Йордан Цонев – кмет на Стражица, по повод празника на града

Публикувано на вт, 15 авг. 2023
481 четения

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СТРАЖИЦА,

От името на общинска администрация Стражица и лично от мое име, имам честта и удоволствието да ви поздравя с 54-та годишнина от обявяването на Стражица за град!
Бъдещето на нашия град зависи от личния принос на всеки гражданин, от нашата ангажираност, от чувството ни за отговорност и желанието да продължим да работим Стражица да става все по-добро място за живеене на хората. Само с общите ни усилия ще съградим това, което желаем.
Стражица се е доказала пред годините като крепост на своите граждани, имаща силата да се бори с кризите и трудностите и вярата в по-доброто бъдеще.
В днешния празничен ден искам да изразя своята благодарност към хората, които обичат и милеят за нашия роден град, които не щадят своите идеи, енергия и труд за развитието и модернизирането на Стражица. Да изкажа своята признателност към всички, които са работили и оставили своята диря за благополучието и просперитета на нашия град. Благодаря на бизнеса и на всички институции за доверието и безрезервната подкрепа.
Днес на нашия празник, на празника на Стражица нека се почувстваме по-единни, обединени от общата ни цел бъдещето на нашия град и развитието на нашата община. Обединява ни отговорността, че сме длъжни да съградим достойно бъдеще за децата си.
Бъдете здрави, щастливи, позитивни и успешни в делата си!
Нека света Богородица продължи да ни закриля по пътя, който предстои да извървим.
Да пребъде нашия град – нашата крепост, сила и вяра!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СТРАЖИЧАНИ!
Йордан Цонев
Кмет на Община Стражица

loading...
Пътни строежи - Велико Търново