Поздрав от Румен Павлов, кмет на община Стражица

Публикувано на сб, 15 авг. 2020
87 четения

Уважаеми жители и гости на Стражица,

От името на общинската администрация на Стражица и лично от мое име имам честта и удоволствието да се обърна към всички Вас и да Ви поздравя с празника на нашия град.
Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие и просперитет!
Във времето на пандемия и икономически затруднения съм убеден, че благодарение на съвместните усилия на Общината, Общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на община Стражица.
Мъдрите хора са казали, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. А моите мечти са като вашите, те чертаят желанието ни да живеем по-добре и по-сигурно в този град и бъдещето да ни гарантира, че утре ще се радваме на успехите на нашите деца, които ще останат тук и ще направят Стражица още по-добро място за живеене.

На всички Вас и на гостите на Стражица от все сърце пожелавам здраве, щастие, успехи във всичко към което се стремите и много нови благодатни начинания за добруването на гражданите на общината!
Румен Павлов, кмет на община Стражица

loading...
Пътни строежи - Велико Търново