Повишиха в длъжност директора на пожарната във Велико Търново

Публикувано на пт, 16 февр. 2024
5270 четения

Красимир Кръстев, директор на Районната дирекция „Противопожарна безопасност и защита на населението“ във В. Търново беше повишен в длъжност старши комисар. Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов лично му връчи заповедта, като мотивът за промяната е, че РДПБЗН е сред най-натоварените в страната. Старши комисар Красимир Кръстев управлява една от  дирекциите с най-голяма щатна численост и покриващи най-голяма територия с наличието на обекти с повишена пожарна опасност.

Със заповед на министър Стоянов старши комисари вече са и директорите на Регионалните дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Бургас, Варна, София, Ст. Загора, Хасково и Пловдив.

„Отчитам натовареността на управляваните от Вас структури и сериозните отговорности, които носите за осигуряване на пожарната безопасност и защитата на хората“, изтъкна министър Стоянов мотивите за промяна на досегашното специфично название на длъжността комисар в старши комисар за ръководителите на седем от най-големите РДПБЗН.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново