Първокласниците и училищният съвет на СУ „Иван Момчилов“ зарадваха с усмивки общинската администрация в Елена

Публикувано на пт, 6 окт. 2023
153 четения

Всеки първи петък на октомври се отбелязва Световният ден на усмивката, един чудесен повод да се изразим с най-прекрасния жест – усмивката. Инициатор на този празник е американският график Харви Бел, известен със създаването на популярното усмихнато емотиконче, което всички обичаме и използваме в ежедневната си комуникация.

По този прекрасен повод първокласниците и по-големите момичета и момчета от училищния съвет на СУ „Иван Момчилов“ поздравиха служителите в общинската администрация в Елена и Общинския съвет и ги зарадваха с подарък – усмихната картичка с пожелание „Направи добро дело, накарай някого да се усмихнеш“.

Заедно с техните ръководители – г-жа Цончева, г-жа Трифонова и г-жа Маринова, учениците бяха посрещнати от зам.-кмета на Община Елена – г-жа Шопова. Тя благодари на децата и техните училите за прекрасната инициатива и им раздаде подаръчета и сладка почерпка за празника, осигурени от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. След това учениците посетиха и Общинския съвет с председател г-н Стоян Златев.

Всички се разделиха с обща снимка и с пожелание да се усмихваме колкото можем повече в ежедневието си, защото това е начин да изразим своята благодарност, да подкрепим другите и да създадем по-хубави моменти в живота си и в живота на околните.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново