Откриха благотворителна изложба базар „Ние можем”

Публикувано на нд, 3 Дек. 2023
231 четения

За 17-та поредна година беше открита благотворителна изложба-базар „Ние можем”, която е част от Коледния базар във В. Търново. В къщичката на социалните услуги могат да се открият красиви ръчно изработени сувенири, картички, рисунки и играчки. Всеки желаещ да зарадва близки и приятели, може да ги открие в къщичката, която се намира в началото на базара. До края на декември всеки ден ще бъдат представени изделията, изработени от потребителите на социалните услуги в общината.
В тазгодишното издание на инициативата участват 32 социални услуги, 6 центъра за работа с деца и младежи и 4 неправителствени организации. Всички са включени в базара по предварителен график.
Коледната изложба-базар „Ние можем XVII“ беше открита от Росица Димитрова, директор Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ в Общината и Борислав Йорданов, управител на общинска туристическа агенция „Царевград Търнов“.
„С всяка изминала година желанието за участие в благотворителната ни изложба-базар „Ние можем“ се увеличава, а в изработката на уникалните украшения се включват все нови и иновативни техники. Пожелавам на всички участници здраве, радост и успехи. Нека с нашите уникални изделия украсят домовете си не само жителите в общината, а и гостите на красивия ни град”, сподели Росица Димитрова.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново